Најсовремена технологија и најдобар начин за корекција на вашиот вид. Најдобриот модел на SHIN-NIPPON .Висококвалитетните и ултра-сигурни  оптички делови овозможуваат побрзо, полесно и потивко мерење преку дизајнот на висока прецизност, со единица за ротирање со секвенцијална контрола.