Контактирајте не‘


Контактирајте за било какви прашања поврзани со нашата ординација и услуги кои ги нудиме. Ќе Ви одговориме во најкраток рок.


Ординација ПЗУ “ Офталмологика”Булевар Јане Сандански, бр.11 локал 14, (Кај Мајчин Дом, нас. Аеродром), 1000 Скопје


02 24 46 400


075 33 62 85


contact@oftalmologika.com.mk

Phone: +(389 ) 75 33 62 85Email: contact@oftalmologika.com.mkWebsite: http://oftalmologika.com.mkAddress: Булевар Јане Сандански, бр.11 локал 14, 2000 Скопје
МакедонскиEnglish