Loading...

Тераписки инекции

Posted On / By / Posted in УСЛУГИ

Операција на катаракта

Што треба да знаете пред и после операција на катаракта! Секој пациент кој ќе се одлучи на операција на катаракта треба да го знае следноро. Постојат два начини на операција на катаракта: • Факоемулзификацијата е ултразвучна операција на катаракта ( а не ласерска операција како…

read more
МакедонскиEnglish