Хирургија

Најмодерна медицинска опрема, професионален тим на едно место и методи по светски стандарди.

Дијагностика

Комплетна дијагностика за очни заболувања. Побарајте нѐ денес или закажете термин.

Оптика

Изберете го најдоброто. ПЗУ ``Oфталмологикa`` ќе Ви помогне да гледате чисто и јасно.

Др.Марина Ковачевска-Трпеноска

- Офталмолог

  • ► Дипломирала во Скопје на медицинскиот факултет.
  • ► Нострифицирала на медицинскиот факултет во Белград.
  • ► Специјализирала Офталмологија на клиника за Очни болести-Скопје.
  • ► Стручни усовршувања:Клинички Центар во Белград и Софија.
  • ► Своето работно искуство го започнала во Воена Болница во Скопје.
  • ► Подоцна ja основa својатa Ординација  ПЗУ “ Офталмологика”
  • ► Поле на интерес е медикал ретина,контактологија,страбологија.
_DSC2644 (1)

ПЗУ “Офталмологика” Скопје овозможува комплетна дијагностика, хируршки и оптички решенија со најсовремена медицинска опрема

ПЗУ „ОФТАЛМОЛОГИКА“ СКОПЈЕ дејствува во соработка со

„ПРОМЕДИКА- ОЧНА ХИРУРГИЈА“ и ДР.НАУМ ТРПЕНОСКИ

МакедонскиEnglish